Vrienden van Gemert Jazz

Vrienden van Gemert Jazz

U kunt Vriend van Gemert Jazz worden en op die manier laten zien dat u onze organisatie steunt bij het verder ontwikkelen van de jazzmuziek in Gemert. Vanaf september 2016 hebben wij getoond waartoe wij in staat zijn. We hebben de lat hoog gelegd omdat wij vinden dat wat we aanbieden goed moet zijn: de muziek natuurlijk, maar ook de entourage, het geluid, de hapjes en drankjes. De bezoekers van onze activiteiten blijken dat te waarderen.

Waarom Vriend worden?

Het succes willen wij graag continueren en zo mogelijk nog verder uit gaan bouwen. Dat kost geld en wij hebben een aantal sponsoren bereid gevonden ons te ondersteunen. Als Vriend van Gemert Jazz draagt u ook uw steentje bij en bent u onderdeel van onze community, die jazz in Gemert een warm hart toedraagt.

Een abonnement kost slechts € 50,- per jaar. Daarvoor krijgt u natuurlijk ook voordelen, zoals:

  • Altijd voorrang bij optredens (10 per jaar), Masterclasses en Workshops
  • Mochten wij betaalde optredens gaan krijgen in de toekomst dan krijgen de Vrienden 100% korting op de toegangsprijs
  • U wordt als eerste geïnformeerd over onze activiteiten.
  • Binnenkort alles in onze eigen Gemert Jazz App altijd actuele informatie en direct reserveren.

Activiteiten

Als Vriend draagt u bij aan alle activiteiten die wij al gestart zijn of die op korte termijn zullen worden gestart, te weten:

  • Jazz Café

Optredens van topartiesten in een sfeervolle setting. (10 per jaar)

  • Masterclasses

Leren improviseren onder leiding van Bert Boeren.

  • Talent Ontwikkeling

In samenwerking met Kunstlokaal opsporen en begeleiden van talenten (vanaf maart 2017 is dit geheel uitgewerkt en zal dit verder gecommuniceerd worden).

  • Workshops Instrumenten

Wij gaan workshops per instrument laten verzorgen door vooraanstaande musici uit de

Nederlandse jazzwereld

  • Gemert Jazz Swing Masters

Nieuwe jazzgroep in kleine bezetting met piano, slagwerk, bass, gitaar, 2 trompetten, trombone en sax. Vanaf april 2017 zullen zij regelmatig te horen zijn tijdens het Jazz Cafe

  • Gemert Jazz Bigband

In 2018 zullen wij verder onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om bigbandmuziek in Gemert en omgeving verder te stimuleren. In deze keuze staat nog alles open en samenwerkingen hebben onze voorkeur.

Oproep Vrijwilligers

Wij van Stichting Gemert Jazz zijn razend enthousiast om alle activiteiten te ontplooien. We merken wel dat we behoefte krijgen aan vrijwilligers die ook hun kennis en inzet met ons willen delen.

Lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Gemert Jazz? Ga in gesprek zodat het voor beide partijen een goede aanvulling is en we samen aan iets leuks kunnen werken. Stuur een mail naar info@gemertjazz.nl. Vermeld je volledige naam, adres, telefoon en geboortedatum. Het is ook fijn als je vermeldt waarin je een toegevoegde waarde kunt zijn voor Gemert Jazz en waar je expertise ligt.

Om Vriend van Gemert Jazz te worden klik je hier!

Like ook onze facebook pagina en deel uw ervaringen.

Hartelijke groet,
Bestuur Gemert Jazz