Dag van de stem

Op zaterdag 14 oktober vindt voor de derde keer de Dag van de Stem plaats in Gemert. Deze dag met stem- en zangworkshops wordt georganiseerd door KunstLokaal. Wederom in nauw contact met Koskoier en met dit jaar een bijzondere samenwerking met Gemert Jazz!
De dag is bedoeld voor iedereen die plezier beleeft aan zingen en graag (nog) meer wil leren op dat gebied. Tussen 13:00 en 18:00 uur zullen er drie leuke workshops plaatsvinden die te maken hebben met zang en stem. Het thema is “jazz”, en aan bod komt o.a. improvisatie, scatten, podiumpresentatie, jazztiming en swing. Iedereen mag meedoen; ervaring in (jazz)zang is niet nodig!
De workshops worden gegeven door Anne Stockman, Nanneke Piek en Deborah J. Carter. Deborah Carter staat later die avond met haar band op het podium van Gemert Jazz bij Dientje. Iedereen die wil, mag voorafgaand aan het concert deelnemen aan de presentatie op het podium van Gemert Jazz.
Deelnemers volgen voor slechts €25,- drie workshops van echte stemprofessionals. Bovendien krijgen zij hiermee ’s avonds ook gratis toegang tot het concert van Deborah Carter.
Deelname is individueel (niet in koorverband).
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.kunstlokaal.net of een inschrijfformulier aanvragen via info@kunstlokaal.net.
Inschrijven voor de Dag van de Stem kan tot 1 oktober (er is beperkt plaats; plaatsing geschiedt op basis van volgorde van inschrijving).