15 september 2016

Word partner

Partners van Gemert Jazz

Jazz beleef je op zijn best met elkaar. Samen genieten van lekkere muziek en onnavolgbare improvisaties. Stichting Gemert Jazz biedt speciale mogelijkheden om te genieten van onze activiteiten samen met uw relaties: u kunt Partner van Gemert Jazz worden.

GOUD PARTNER

Als Goud Partner kunt u 10 gasten meenemen om een speciale avond te beleven. Gemert Jazz en Dientjes Jazzcafé zorgen voor: - Een heerlijk diner voorafgaand aan de avond, inclusief drinken - Drinken tijdens de avond, zolang als er live muziek is - Een gereserveerde statafel met luxe hapjes tijdens het optreden - Vermelding op de banner op de website voor die avond - Logo van uw bedrijf op de flyer die wordt verspreid (5.000 stuks)

NEEM CONTACT OP MET ONS

ZILVER PARTNER

Als Zilver Partner kunt u 10 gasten meenemen om een speciale avond te beleven. Gemert Jazz en Dientjes Jazzcafé zorgen voor: - Drinken tijdens de avond, zolang als er live muziek is - Een gereserveerde statafel met luxe hapjes tijdens het optreden - Vermelding van uw bedrijf op de website en Facebook.  

NEEM CONTACT op MET ONS

BRONS PARTNER

Als Brons Partner kunt u 10 gasten meenemen om een speciale avond te beleven. Gemert Jazz en Dientjes Jazzcafé zorgen voor: - Een gereserveerde statafel met luxe hapjes tijdens het optreden - Vermelding van uw bedrijf op de website en Facebook  

NEEM CONTACT OP MET ONS

Maatwerk

Wij kunnen samen met u een plan uitwerken zodat u specifieke wensen in vervulling zullen worden gebracht dat kan zijn met betrekking tot de artiest, eten, drinken, u vraagt wij draaien.  

neem contact op met ons

VRIEND VAN GEMERT JAZZ

Als u jazz in Gemert een warm hart toedraagt kunt u onze activiteiten ook ondersteunen door Vriend van Gemert Jazz te worden. U betaalt dan een bedrag van 50 euro per jaar. U wordt dan persoonlijk geïnformeerd over onze activiteiten en als muzikant krijgt u voorrang als u wilt deelnemen aan workshops of optredens.   
NEEM CONTACT OP MET ONS

MAAK MET ONS GEMERT JAZZ